Szállítási információk

Szállítás

Szállítás ideje:

A szállítás ideje 2-12 munkanap, a raktárkészlettől függően, készlethiány esetén kb. 2 hét. A weblapunkon megjelenő termékek mennyisége esetenként eltérhet a kiírt mennyiségtől. Emiatt reklamációt nem tudunk elfogadni. A mennyiségek tájékoztató jellegűek!

Szállítási díjak:

 A pontos szállítási költségről a rendelés leadását követően tájékoztatjuk e-mailben. (Szállítás kizárólag MPL,  vagy DPD futárszolgálattal!)

A szállítás díja (előreutalás bankszámlára) esetében: 990.-

Utánvét esetén 1300.-

A kisebb súlyú tételek (0,5 kg-ig)  a Magyar Posta Díjszabása alapján kerülnek felszámolásra, ajánlott postai levélküldeményként lesznek kézbesítve a T. Címzett felé.

250 gr.-ig 520.-

500 gr.-ig 820.-

 

A pontos szállítási költségről a rendelés leadását követően tájékoztatjuk e-mailben.

A weblapunkon megjelenő termékek mennyisége esetenként eltérhet a kiírt mennyiségtől. Emiatt reklamációt nem tudunk elfogadni. A mennyiségek tájékoztató jellegűek!

Az ár megfizetése és szállítás

 

A fizetés előre utalással bankszámlára történhet, ilyenkor a pénz beérkezését követően postázzuk a terméket ,MPL,DPD futárszolgálat fenti díjai szerint.
 A törékeny és értékes termékek küldése törékeny csomagként javasolt, (erre a rendelés alkalmával javaslatot teszünk amennyiben törékeny az áru). A vevő kötelessége arról gondoskodni, hogy az általa megadott címen csak a kompetens személy vehesse át a csomagot. Amennyiben a Posta, ill. a futárszolgálat igazolja, hogy a küldeményt a vevő által megadott címen a küldeményt átvették, további reklamációt nem fogadunk el a szállítással kapcsolatban. A vevő kötelessége az átvételkor ellenőrizni a csomagolás sértetlenségét. Sérülés esetén a küldemény átvételét meg lehet tagadni. Külsérelmi kár esetén utólagos reklamációt nem fogadunk el, ha a címzett átvette a csomagot. Telefonos egyeztetés: amennyiben a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, és az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a kézbesítő egyeztet a második kézbesítési kísérlet idejéről a címzettel.